Jambo Tours Madagaskar

Madagaskar

Madagaskars turisme foregår i liten skala, her fins ingen masseturisme, ingen store hotellkompleks eller internasjonale hotellkjeder. Reis hit for å oppdag et annerledes land med storslagen, variert natur og dyrearter som bare lever her.

Madagaskar byr på store naturopplevelser både i høylandets skoger og under overflaten. Øya har vært skilt fra annen landmasse i lang tid og egne dyr- og vekster, som ikke kan ses noe annet sted, har utviklet seg. De dyrene som Madagaskar er mest kjent for er lemurene. Med litt tålmodighet kan de ses i løpet av en vandring i en av nasjonalparkene. Her fins også flere sorter kameleoner som gjennom sine stillesittende fargeskiftninger forsøker å gjemme seg. Når det gjelder vekster er de mest påtagelige og slående eksemplene de enorme baobabtrærne, som fasinerer og imponerer.

Vi prioriterer å bo på hoteller og spise på restauranter som er lokalt eide og der de ansatte kommer fra nærområdet. Parkavgiftene for besøk i nasjonalparkene går til å beskytte lemurene og bevaring av miljøet.

Madagaskar - et annerledes land 

Madagaskar byr på mye som er spennende og annerledes. Bli kjent med et land som ennå ikke har sett turisme i stor skala. Se storslagen natur med bølgende åser, ...

Madagaskars lemurer og hvite strender

På denne reisen får du oppleve vidt forskjellige deler av det fantastiske landet Madagaskar. Hovedsaden Antananarivo med sine cirka to millioner innbyggere, nasjonalparker og ...