Våre reiseeksperter

For oss på Jambo Tours er det å reise og oppleve en nødvendighet. Dels for sjelen, men også for at vi på den måten øker vår kunnskap, som igjen kommer deg til gode når du skal velge reisemål. Vi hjelper deg med å virkeliggjøre dine reisedrømmer!

Skriv eller ring til oss så hjelper vi deg med å skreddersy akkurat din reise. Om du allerede har bestemt deg for noe fra vårt utvalg kan du enten bestille direkte her på vår web eller kontakte oss så hjelper vi deg gjerne med bestillingen. Under kan du lese mer om våre reiseeksperter og hva de er spesielt gode på.

 

Malin Eriksson

New Zealand, Maldivene (bildet) og safari i Østafrika tilhører Malins favoritter.

Hun inspireres av sine reiser. Det kan være et elvecruise langs Mekongelven og nære møter med menneskene i de små landsbyene i Kambodsja og kontrasten til det store verdensarvet Angkor Wat. Eller Peru, med sin kulinariske rikedom og det unike Machu Picchu. Minner man aldrig glemmer.

Vietnam, Kambodsja og Peru er alle destinationer med vakker natur som samtidig byr på interessant historie og spesielle bygninger.

Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Michaela Martin

Australia er en klar favorit hos Michaela. Landet som har alt fra ørken til regnskog, fantastisk dyreliv, pulserende storbyliv og herlige mennesker.

Maldivene og Tanzania er to andre reisemål som ligger varmt om hjertet. Maldivene er enda bedre enn man kan drømme om, og Tanzanias storslåtte natur hvor man får oppleve møter med dyrene på deres villkår er helt enkelt fantastisk.

- Våren 2018 besøkte jeg Seychellene og falt pladask. Seychellene byr på sol og bad av høyeste klasse


Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Johanna Grahn

Johannas absolutte favorittland er New Zealand, hvor hun tilbrakte ti måneder. Det er et land som har alt fra isbreer, fjorder og fjell til regnskog og hvite strender. Her finnes alt man kan ønske!

Safari i Krügerparken, å vandre langs Inkastien i Peru eller følge blomstringen av kirsebærtrærne i Japan på våren, er noe Johanna minnes med glede og kan anbefale på det varmestet til alle som ønsker noe utenom det vanlige.

Johanna er sertifisert Australia- og New Zealandspesialist av respektive lands turistmyndighet.

Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Josefin Pote

Reiser og eventyr er det beste i livet i følge Josefin. Hennes passion for dykking har tatt henne til land og regioner som Egypt, Mikronesien, Filippinene, Indonesia, Karibia, Mexico og Sør-Afrika. Josefin reiser gjerne med familien, og den seneste reisen gikk til hennes nye favorittland – Australia.

Sør-Afrika og Polynesia er to andre land som ligger henne varmt om hjertet. Sør-Afrika er landet med mange wow-faktorer som store dyreopplevelser, vakker natur og fine mennesker.

Den lille øya Pemba utenfor Tanzanias kyst, like nord for Zanzibar, er en annen favoritt!

Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Erica Melander

Øyeblikket på bildet viser Erica på safari i Kenya – sammen med en nysgjerrig gepard. Kenya er en av Ericas favoritdestinasjoner.

Seychellene, Botswana og Maldivene er eksempler på andre steder hun gjerne anbefaler. Erica er ekspert på Maldivene og har fått med seg ikke mindre enn elleve av landets øyer.

Tanzanias fantastiske savanner med sitt eventyrlige dyreliv, og Zanzibars fine strender. Eller Mauritius..

Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Therese Gräns

Thereses store favoritter er Sør-Afrika, Maldivene og Dubai. Sør-Afrika fordi det er så komplett og har noe for alle. Det har en herlig blanding av dyr, natur, mat og vakre vingårder. Dubai for kombinasjonen av storbypuls og strandliv, Maldivene for total avkoppling på hvite strender.

Sri Lanka er også et land jeg gjerne reiser tilbake til. Her falt jeg for de vennlige menneskene, kulturen og den vakre naturen.

Tel: 21 05 26 26

Send e-post