Jambo Tours SeychelleneMahé, Seychellene

Mahé, Seychellene

Mahé er innfallsporten til en av verdens aller vakreste arkipelager. Her lander alle internasjonale besøkende og øya byr på en første smak av paradiset. I hovedstaden Victoria rusler man gjerne rundt, men Mahé byr også på spektakulær natur og frodige fjell der den nakne, vakre granitten bryter mot de dypgrønne fargene. I fjellskråningene og i hagene vokser papaya, mango, ulike sorter bananer og pasjonsfrukt. 

Nedenfor fjellene brer lavlandet seg ut og avgrenses mot havet av vakre, hvite sandstrender av finkornet korallsand. Det turkisfargede og krystallklare vannet holder behagelige 27 grader året rundt. Havet utenfor er rikt på fisk. En lokal spesialitet er red snapper tillaget på kreolsk vis.

Vi anbefaler noen dager på Mahé før man fortsetter til Praslin, La Digue, Bird Island, Denis Island eller andre av øyrikets perler. En utmerket måte å se Mahé på er å leie bil, men det er venstrekjøring og veiene er smale. Kjør sakte!

Hos Jambo Tours velger dere selv når dere vil reise og hvor lenge dere vil være borte. Sammen skreddersyr vi en reise utifra dere ønskemål.

 
 
 
 
 
 
Address

Glacis, Mahé, Seychelles
Telefon +248 428 8963

Carana Beach Hotel

star5
Anleggsbeskrivelse

Koselig boutiquehotell som åpnet i 2016. Har restaurant, bar, spa og et basseng ved stranden. 
Vår vurdering: Veldig fint førsteklassehotell med nærhet til både Beau Vallon og Victoria. Anbefales!  

Beliggenhet/omgivelser

Bra beliggenhet på nordlige Mahé ved en fin, liten strand. Cirka 20 minutter til Beau Vallon som har et utvalg av restauranter og butikker. Seychellenes hovedstad Victoria ligger cirka 20 minutter med bil andre veien.  

Rombeskrivelse

Totalt 40 rom der 12 har eget lite basseng. Hyggelig rom med en følelse av skandinavisk design. Alle rom har havsutiskt, uteplass, aircondition, takvifte, wifi, tv, telefon, safe, kjøleskap, te/kaffekoker og hårføner. 

Les mer
Address

Glacis, Mahé, Seychelles
Telefon +248 428 8963

Bestill din reise
 
 
 
 
 
Address

Glacis, Mahé
Seychelles
Telefon +248 429 9000

Hilton Northolme Resort & Spa

star5
Anleggsbeskrivelse

Villaene står på påler med fantastisk utsikt mot havet. To restauranter, to barer, romservice, basseng, biljard, bordtennis, gym, spa, fri transport til et dykkesenter i nærheten. Internettcafé og souvenirbutikk. Hotellet ble renovert og bygget om i 2005. Ikke barn under 13 år.

Beliggenhet/omgivelser

Vår vurdering: Koselig hotell med rolig beliggenhet ved havet. Ligger i Glacis på nordvestre Mahé. To korte strender ved hotellet og ikke langt herifra ligger den lange, vakre Beau Vallon-stranden. Ca 25 minutter fra flyplassen.

Rombeskrivelse

40 villaer fordelt på 14 Deluxe Oceanfront (en etasje) og 26 Oceanview Hillside (to etasjer) designet i en blandning av kolonial og nåtid-stil. Villaene er lyse og romslige med luftkondisjonering, vifte, kabel-tv, stereo, cd/dvd, minibar, hårtørrer, kaffemaskin, mulighet for internett og safe. Et soverom, et oppholdrom og et romslig bad med jacuzzi, alt smakfullt innredet. Veranda.

Les mer
Address

Glacis, Mahé
Seychelles
Telefon +248 429 9000

Indikasjonspris
Normalsesong: 34 300 NOK
Høysesong: 47 300 NOK

Prisen inkluderer: Prisen inkluderer: 7 netter med del i dobbeltrom av typen king hillside villa med frokost. Fly Stockholm-Mahé t/r, transfers fra/til flyplassen. 

Bestill din reise
 
 
 
 
 
Address

Beau Vallon, Mahé
Telefon +248 424 7404

Sables D'Or Luxury Apartments

star5
Anleggsbeskrivelse

Et lite og veldig tiltalende leilighetshotell. Leilighetenes terrasser og balkonger vender mot hagen og havet. 

Beliggenhet/omgivelser

Perfekt beliggenhet et stenkast fra den lange, vakre Beau Vallon stranden på det nordlige Mahé. Gangavstand til matbutikker og restauranter. 

Rombeskrivelse

Fire veldig fine og koselige leiligheter. En leilighet har ett soverom, stue, fullt utrustet kjøkken og altan. De øvrige tre har to soverom, stue, fullt utrustet kjøkken samt altan eller balkong. Alle leilighetene har aircondition. 

Les mer
Address

Beau Vallon, Mahé
Telefon +248 424 7404

Indikasjonspris
Normalsesong: 26 800 NOK
Høysesong: 29 100 NOK

Prisen inkluderer: Prisen inkluderer: 7 netter med del i dobbeltrom av type one bedroom apartment. Fly Stockholm-Mahé t/r, transfers fra/til flyplassen. 

Bestill din reise
 
 
 
 
 
 
 
 
Address

Bel Ombre Road
Beau Vallon Beach, Mahé
Telefon +2484387000

The H Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

Ett av Seychellenes mest luksuriøse hotell med alt man behøver for å ha et behagelig opphold. Fire restauranter, to barer, stort treningsrom og yogastudio, Sesel spa og et stort utvalg av aktiviteter som snorkling, tennis og kajakk. For barna finns populære Treetops Kids' Club.

Beliggenhet/omgivelser

Nydelig beliggenhet ved vakre Beau Vallon Beach på Mahés nordlige del, med 30 minutter til flyplassen og 15 minutter til hovedstaden Victoria. Vår vurdering: opphold av ypperste klasse med fantastisk beliggenhet ved stranden og nære Victoria, flyplass og havn. 

Rombeskrivelse

Junior Suite ligger på første eller andre etasje, er 55 kvm store og har dobbelseng eller to enkeltsenger. Her finnes badekar, separat dusj og en stor balkong med utsikt over hagen. Garden Junior Suite har samme utforming men ligger i stedet på bakkeplan og har en stor uteplass mot hagen. 

Les mer
Address

Bel Ombre Road
Beau Vallon Beach, Mahé
Telefon +2484387000

Bestill din reise
Gjennomsnittstemperatur
  L°   V°   S   R
28 27   6 15
29 28   6 10
29 28   7 11
30 28   8 10
29 29   8   9
28 26   7   9
27 25   7   8
27 27   7   7
27 27   7   8
28 28   7   9
29 27   7 12
28 27   7 15
  • L = Temperatur luft
  • V = Temperatur vann
  • S = Soltimer per dag
  • R = Regndager per måned